Praktijk YunaCare

Praktijk YunaCare
Praktijk YunaCare 2018-03-26T12:48:20+01:00

Margriet Homma, YunaCare

  • Holistisch coach & therapeut
  • Reiki Master & Reiki trainer
  • Docent Holistische Therapie bij ZoMa-Opleidingen

Wie ben ik:

Mijn naam is Margriet Homma. Ik ben gediplomeerd Holistisch Therapeut, Reiki Master en Reiki trainer. Ook ben ik met veel liefde en plezier docent bij de opleiding tot Holistisch Therapeut van ZoMa-Opleidingen. Ik woon in Arnhem en ben moeder van 2 dochters. Ik ben zowel intuïtief als nuchter. Coaching is mijn missie, zodat jij de flow van het leven weer mag ervaren. Met minder blokkades, meer zelfvertrouwen & bewustzijn. Dat je altijd genoeg energie hebt om precies dát te doen, wat jij het liefst doet.

Trajecten:

– Reiki cursus  1,2,3 A&B (Master & trainer)

– Holistische Coaching en Therapie:
Mijn ervaring is dat iedereen met de juiste ondersteuning de flow van het leven weer kan ervaren. Ik ga uit van de kracht en oneindige mogelijkheden in jou, zodat jij deze ook zelf weer gaat zien en ervaren. Misschien voel je dat je ergens in vastgelopen bent, of wil je uitzoeken wat je nou echt gelukkig maakt. Wat je missie is, welk werk of welke studie bij je past. Hoe je bij jezelf kan blijven, in je kracht. Hoe je je energie bewaakt en hoe je op je intuitie kan leren vertrouwen. Ook kan het gaan over omgaan met HSP, burn-out (preventie en herstel), zingeving, levensfaseproblematiek, psychische/psychiatrische of psychosomatische klachten.

– Zakelijke coaching:
Als werknemer of werkgever kun je bij mij terecht voor begeleiding en inzicht in verschillende thema’s.
Vragen kunnen zijn: Waar ligt mijn hart en wat past nou echt bij me? Hoe ga ik om met HSP op de werkvloer? Hoe kan ik de interactie met collega’s verbeteren? Hoe kan ik mijn intuïtie ontwikkelen en gebruiken in mijn werk? Hoe herken en bewaak ik mijn grenzen? Denk ook aan burn-out preventie en herstel, begeleiding bij re-integratie en loopbaanbegeleiding.

Mijn visie:

Mijn visie en benadering is holistisch. Wij zijn een fysieke, mentale, emotionele en energetische/spirituele eenheid. Dit betekent dat als er op een van deze gebieden een verstoring ontstaat, dit invloed heeft op de andere gebieden. Ik focus me dus niet enkel op de klacht, maar we onderzoeken samen naar de oorzaak hiervan. Mijn benadering is Zijnsgericht. Dat wil zeggen dat ik jou help om weer in contact te komen met je essentie. Om vrij te worden van belemmerende overlevingsmechanismen, overtuigingen en patronen. Om weer ontspanning en geluk te ervaren en datgene te creëren wat jij graag wilt in jouw leven.

Afspraak maken:
I.v.m. lesgeven werk ik niet op vaste dagen in mijn praktijk,  wel ben ik er doorgaans op donderdagavond voor persoonlijke sessies. Mail of bel gerust voor het maken van een afspraak.