Praktijk Wonderrijk

Praktijk Wonderrijk
Praktijk Wonderrijk 2018-03-26T11:33:35+01:00

Welkom bij Praktijk Wonderrijk!

Ik ben Desiree Bouman en ben de eigenaresse van deze prachtige praktijk. Wat fijn dat ik met mijn Praktijk en samen met een heel bijzonder team binnen het pand van ZOMA opleidingen mag werken!

Praktijk Wonderrijk is ontstaan vanuit mijn eigen zelfontwikkeling het afgelopen jaar. Tijdens deze ontwikkeling kwam ik erachter dat er meer wonderen in mij schuilen dan jarenlang werd gedacht. In mijn geval was dat onder andere: Ik ben Hoogsensitief/ paranormaal. Kinderen hebben ook veel wonderen in zichzelf die ze kunnen benutten om dicht bij zichzelf te blijven. Deze wonderen zijn voor iedereen anders. Hier wil ik op inspelen. Mijn visie: Kinderen ontdekken hun eigen schoonheid en kunnen deze schoonheid gaan gebruiken in hun eigen verdere leven. Kinderen blijven dicht bij zichzelf.

 

De naam Praktijk Wonderrijk kwam ineens als een wonder in mij op. Ik wist gelijk dat dit de naam moest worden. Het klinkt sprookjesachtig wat kinderen vaak wel trekt, maar het slaat ook de spijker op z’n kop; Ieder kind rijk aan Wonderen!

Omtrent het logo wist ik al vlot wat ik wilde en heeft mijn office manager dit logo daarna prachtig verder uitgewerkt. De druppel staat voor een nieuw begin en de emoties die er mogen zijn. De regenboog vinden kinderen vaak heel mooi en staat voor alle goed draaiende chakra’s. De regenboog is getekend als een soort brug richting de vlinder die vroeger een rups was. Dus via alle emoties die er mogen zijn, alle fasen in je leven en de chakra’s kom je bij de overkant uit, bij de vlinder die staat voor de schoonheid in jezelf.

De kracht van Praktijk Wonderrijk!

Het kind staat centraal! D.m.v. individuele (kinder)coaching, (preventieve) trainingen zoals ‘Slaap-Lekker-training’ voor onrustige slapers en ‘Pretbedervers-training’ voor objectief leren denken. Maar ook energetische behandelingen. Daarnaast neem ik de omgeving van het kind waar nodig en waar gewenst ook mee. D.m.v. gezinstherapie, voorlichting, presentaties, energetische behandelingen en gastlessen. Van een fijne omgeving, heeft een kind namelijk ook profijt.

Ik heb kinderen veel te bieden. Kinderen hebben vaak al snel een klik met mij. Ze weten dat ik ze begrijp en dat ze me kunnen vertrouwen. Dit is gunstig voor een goed lopend proces. Ook ben ik moeder van drie prachtige kinderen. Ik weet hoe mooi, maar ook hoe moeilijk het gezinsleven soms kan zijn en hoe pittig opvoeden kan zijn. Dus ik weet zeker dat ik veel voor anderen kan betekenen.

Ik zou zeggen, kom rustig en vrijblijvend een keer kennismaken met mij en met Praktijk Wonderrijk! Liefdevolle Groeten, Desiree Bouman!