Praktijk VariFlow

Praktijk VariFlow
Praktijk VariFlow 2018-03-26T11:07:49+01:00

Mandy Verhoeff, moeder van een zoon van bijna 18 en eigenaar van Variflow

In 1995 kwam ik, door mijn baan bij een Drogisterij- en Reformzaak, voor het eerst in contact met biologische producten, voeding en ontspanning.

Door deze baan ben ik zelf naar een levensstijl gaan streven. Ik had toen ook net de opleiding schoonheidsverzorging afgerond en was bezig met de opleiding voetverzorging. Maar dat bleek toch niet goed bij mij te passen en dat kwam dus op een laag pitje te staan.

Nadat mijn man overleed in 2012 en ik mij met positieve dingen bezig wilde houden, ben ik mij weer gaan richten op massages. Dat heb ik altijd het leukste onderdeel gevonden in de opleidingen die ik heb gevolgd. Maar de tijd was nog niet rijp om daar intensief mee bezig te gaan.

In 2016 kreeg ik zelf voor het eerst een Reiki behandeling en was ik gelijk verkocht, heerlijk ontspannend en meer rust in mijn hoofd. Later, in 2017 kreeg ik van iemand anders een Reiki behandeling tijdens een event. Tijdens die sessie werd mij verteld dat ik bezig was met mee behandelen en dat ik daar wat mee moest gaan doen (dank je wel, Margriet). Deze dag was voor mij een eye opener. In deze aanpak lag mijn toekomst, ook in combinatie met de massages.

Met Reiki 1 en 2 ben ik begonnen en vanaf eind 2017 ben ik gestart met de opleiding tot Holistisch Therapeut, bij ZoMa opleidingen in Westervoort.
Tijdens die opleiding kregen wij, als cursisten, te horen dat ZoMa opleidingen zou gaan verhuizen naar een groot pand achter de seniorenwoningen van ‘t Sonnedach en dat daar ook praktijkruimten voor meerdere therapeuten in zouden komen. Ik hoefde niet lang na te denken en heb mij dus snel opgegeven als gegadigde voor een praktijkruimte. Om mijn vaardigheden in de praktijk te kunnen brengen was dit natuurlijk een prachtige kans. Ik ben trots en enthousiast om, samen met de andere therapeuten in het team, te kunnen starten in zo’n geweldig pand.

Ik kijk naar de “hele mens”, daarom zal mijn benadering van toekomstige cliënten persoonlijk zijn, want elk individu is anders en dat vraagt dus een persoonsgerichte therapie.

Ik hoop u te mogen begroeten voor een massage, Reiki behandeling of een behandeling voor Holistische Therapie.

Met mijn website zijn we nog bezig, maar voor vragen kunt u altijd een mail sturen of even contact opnemen via de telefoon.