Praktijk TERRAhealth

Praktijk TERRAhealth
Praktijk TERRAhealth 2018-04-24T11:39:37+01:00

Over Petra de Jong

Al sinds mijn jonge jaren ben ik gevoelig voor emoties van anderen en de stemmingen in ruimtes. Het was 2014 toen ik bewust werd van deze gevoeligheid en inzag wat ik nodig heb om voldoening uit mijn leven te halen:

 • te gaan staan voor wie ik ben,
 • leven naar mijn passies,
 • luisteren naar mijn intuïtie en gevoel.

Door hiernaar te gaan leven ben ik in mijn kracht komen te staan. Ik geloof dat wij verantwoordelijk zijn voor onze eigen gezondheid, welzijn en geluk. Dat dit alleen haalbaar is door goed te zorgen voor jezelf. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Meer dan reguliere gezondheid

Als dochter van een huisarts en 22 jaar werkzaam te zijn geweest in de farmaceutische industrie ben ik bekend met de reguliere gezondheidzorg. Er zijn vele andere mogelijke manieren om voor je gezondheid te zorgen, zoals natuurlijke producten. Ik ben gaan geloven in het zelfhelend vermogen van ons lichaam en onze geest. Dat waren de eerste stappen naar een gelukkiger leven. Iets wat ik ook anderen wil laten ervaren.

“Geluk voel je van binnen. Gezondheid is een interpretatie van een momentopname.”

Voor jou meer geluk en voldoening

Mijn missie is om jou te inspireren, motiveren, stimuleren, ondersteunen en in je kracht te zetten. Jou te helpen met het loskomen van negatieve gevoelens en emoties. Je te leren hoe je op een natuurlijke manier voor jezelf, jouw gezondheid en welzijn, kunt zorgen. Zodat ook jij nog meer geluk en voldoening haalt uit jouw leven.

De methodes

Dit bereiken we door de methode in te zetten die het beste bij jou past. Ik werk met de volgende methodes:

 • Aromatherapie
  Door het inzetten van 100% pure etherische oliën werken we op jouw fysieke, emotionele en spirituele niveau. Het is een natuurlijke, veilige manier waarmee je zelf ook aan de slag kan.
 • Hypnotherapie
  Het is een veilige manier om blijvend en snel negatieve patronen in je onderbewustzijn te doorbreken. Jouw onderbewuste beschermd je, ik navigeer je alleen.
 • Aromamassage – Ayurvedische massages
  Het doel is ontspanning te geven met ondersteuning van lichaam en geest. De fysieke, emotionele en spirituele harmonie bereiken we door het inzetten van verschillende oliën.

Ik nodig je graag uit in mijn praktijkruimte om kennis te maken.