Praktijk Live4Fit

Praktijk Live4Fit
Praktijk Live4Fit 2018-03-26T12:23:05+01:00

Over Live4Fit

Ik ben Charissa Kruisenga. Mijn doel is om jou, die dit leest een helpende hand te bieden. Te inspireren, te coachen, te begeleiden, en je te leren hoe jij jouw leven lichter en energieker kunt maken. Wil je weten hoe ik daartoe gekomen ben, lees dan verder.

Als klein meisje was ik al gefascineerd van sport. Judo en Jazz ballet daar begon ik mee. Met mijn 14de was ik al op de sportschool te vinden, en met 16 gaf ik mijn eerste lesjes. In 1999 volgde ik dan de opleiding tot Aerobic instructeur en Sportmassage bij het NGS. Mijn passie begon mijn werk te worden, ik gaf en geef nog steeds les in: BBB, Spinning, Zumba, Bootcamp, Aquafit, Xco, Kickboksen en Bokszak training.

In het hotel was ik 10 jaar een soort van ‘popster’ iedereen kende je, en in Zevenaar liep ik op straat , riep hoi tegen iedereen, maar alleen verwarde blikken kwamen terug. Ik wilde weer terug, maar dat was geen uitweg…vluchten. En zo begon ik weer op sportscholen les te geven, en naar een weg te zoeken, wie ben ik? Wat wil ik?  Na de geboorte van mijn dochtertje, wist ik het al helemaal niet meer. Nu ben ik mama, ik ben verantwoordelijk voor dit lieve kleine meisje. Maar wie is deze mama? Naar aanraden van een goede vriend  kwam ik met touch of matrix in aanraking, hier moest ik eerst niks van hebben. Wat een “zweverig gedoe” dacht ik. Maar toch bleef ik me aangetrokken voelen , en heb de basis cursus gevolgd. Wat was dit geweldig, ik leerde een hele andere wereld kennen. Ik kwam op een ander bewustzijnsniveau. Het heeft me inzichten gegeven, en ik kon blokkades loslaten waarvan ik niet wist dat ik ze had. Vorige levens, blokkades uit zwangerschap uit mijn kindheid. Jeetje, wat was er veel op te ruimen in  mijn systeem. Zo ben ik doorgegaan tot touch of matrix therapeut, en ik wist hier wil ik zoveel andere mensen mee gaan helpen, hier krijg ik energie van. En zo volgde en volg ik nog steeds de opleiding tot Holistisch therapeut en Reiki trainer.

Een nieuwe wereld is voor me opengegaan, met nieuwe inzichten en het vertrouwen en liefde in mezelf terug gevonden. Mijn echte passie gevonden en dat ik wil doen waar ik energie van krijg, wat ik echt leuk vindt om te doen. En zo begin ik per 2 april 2018 mijn praktijk aan het Sonnedach te Westervoort.

Om jou, die dit leest en vele anderen te inspireren, te helpen, te coachen, te begeleiden, en je te leren hoe jij jou leven lichter en energieker kunt maken.

In mijn praktijk biedt ik het volgende aan:

Verschillende massages : hotstone, doTERRA Aromatouch massage, shiatsu stoelmassage, ontspanningsmassage, hydromed massage en klankschaalmassage.

Holistisch Therapie: Reiki, Touch of Matrix

Personal training ; Boksyourmind ( je gaat met mijn boksen en gecoached worden op jou blokkades) en bootcamp.