Praktijk Cranio Lamping

Praktijk Cranio Lamping
Praktijk Cranio Lamping 2019-07-22T12:14:33+01:00

Cranio Sacraal Therapeut Mayra Lamping

Ik ben Mayra Lamping en werk in het holistisch centrum ZoMa als Cranio Sacraal Therapeut.

In 1990 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik dit vak gedurende een aantal jaren heb uitgeoefend. Ik had daarbij steeds het gevoel meer te willen betekenen voor patiënten die met bepaalde klachten bij mij kwamen. Misschien had ik dat gevoel wel, omdat het enkel te lijf gaan van symptomen voor mij niet bevredigend werkte.

In mijn  praktijk behandel ik mensen vanuit een holistische visie, die ten grondslag ligt aan Cranio. Ik ga uit van de rijkdom van de totaliteit in ons lichamelijke, psychische, sociale en spirituele zijn. Want wij zijn als mens veel meer dan de schouder of nek die behandeld moet worden. Cranio heeft mij laten ervaren dat er veelal veel meer achter dit soort lichamelijke klachten zit. Het heeft mij laten inzien dat bepaalde gebeurtenissen van weleer veel invloed kunnen hebben in het hier en nu. Cranio opent in mijn beleving en ervaring, inzicht in de mens als geheel en opent wegen om gelukkig, gezond, bewuster en (in menselijke zin) rijker verder te gaan.

Wilt u meer weten over wat Cranio Lamping voor u kan betekenen neem dan een kijkje op mijn website www.craniolamping.nl. Of bel: 06-19533380.